Klantbeoordelingen

8Persoonlijke aandacht en meedenken We zijn zowel voor mij als voor mijn dochter bij Camps geweest. Het valt dan op dat alle medewerkers goed konden inschatten welke zorg we nodig hadden.

Voor mij ging het om de ogentest, advies mbt kunststof vs glas, kiezen van een mooi model.
Voor mijn dochter was de ogentest al in het ziekenhuis gedaan. Het ging vooral om rust bij het passen en tips voor het wennen.

Dat hadden ze bij Camps goed in de gaten en wij zijn tevreden over zowel de bril als de hulp eromheen.

Ook de COVID-voorschriften werden netjes en vriendelijk gevolgd.

F - vdN13 jan. 2021

10super service zeer kundige vriendelijke mensen en een super service

Leon - Venray31 dec. 2020

7Fijn. Klantgericht .

. - .28 dec. 2020

9Goed geholpen Personeel is vriendelijk en denkt goed mee. Service is uitstekend.

Teun - Grubbenvorst28 dec. 2020

10Fijne gemoedelijke sfeer Camps Optiek is een fijne opticien. Er heerst een fijne gemoedelijke sfeer en ze hebben een mooie collectie monturen.

Monique - Overloon28 dec. 2020

10zeer goede service Geweldige service met verstand van zaken.

Jac Cuppen - Horst28 dec. 2020

10Top service Goede service en goed advies en zeer vriendelijk

Jules van Houdt - Holthees 27 dec. 2020

10Door de Corona is de afstelling van de bril niet goed Mijn ervaring is door de Corona minder goed de bril past niet goed

Hopelijk kan ik nog eens terug komen voor goede afstelling

Fijne jaarwisseling. Grt Piet

Piet - Leunen27 dec. 2020

10Top service Top service bij Camps optiek! Nadat mijn zoon op school een ongelukje met zijn bril had, hebben ze bij Camps Optiek er voor gezorgd dat hij weer snel een nieuwe bril had.

Peggy Van den oever - Vredepeel27 dec. 2020

8Goede opticien Goede hulp bij het uitzoeken van een montuur.

Oogmeting verliep naar tevredenheid
Bril passend maken ook naar tevredenheid

Roos - Oostrum27 dec. 2020

10Netjes vriendelijk en correct Op een nette en snelle manier geholpen

Goof - Boxmeer 27 dec. 2020

10Prima geholpen Al vanaf mijn eerste bril klant.

Marc - Wanssum27 dec. 2020

8alles naar wens verlopen. had van onze dochter goede referenties gekregen i.v.b.m. aanschaf en service bril voor kleinzoon van ons.

lowie - Meterik26 dec. 2020

10Hele goede service. Direct en vakkundig geholpen bij oogklachten.

Wim - Well L24 dec. 2020

6Matig Matig

L v Vegchel - Vredepeel 24 dec. 2020

8Goed en klant vriendelijk . Goed en klantvriendelijk.

Jan - Oostrum24 dec. 2020

8Ik ben naar tevredenheid geholpen We zijn samen snel tot een goede keuze qua bril uitgekomen. Ik zag er tegenop om een vaste bril ( varilux) te gaan dragen maar ik was na een week al gewend en ervaar nu veel gemak!

Truus - Venray23 dec. 2020

10top 0ptiecen altijd vriendelijk en behulpsaam

Nellie Janssen - Ysselsteyn L.23 dec. 2020

8vakkundig personeel met goed advies ,en een goede snelle service. vakkundig, vlot ,goed advies, snelle levering, fijne behandeling naar klant toe , vriendelijk en gastvrij.

J.L.H. van der Sterren - America23 dec. 2020

10Altijd geweldig geholpen worden Geweldig mensen met hele goede kennis van hun vak en staan altijd voor je klaar

Toon - Oirlo23 dec. 2020

7Deskundig en vriendelijk personeel Ook mensen met een beperking verdienen recept.

Gerrit - Ysselsteyn23 dec. 2020

10Gewoon een goeie opticien Ze doen gewoon wat ze moeten doen als opticien zijnde.
Verkopen niet om te verkopen !
Montuuradvies is goed.
Vriendelijkheid en service staan voorop.

Euwals - Wim23 dec. 2020

10Zeer kundig Bij het uitzoeken van een nieuw montuur heb ik altijd een goed advies gekregen.

Marian - Leunen23 dec. 2020

10Goede service en zeer net personeel Goede service en zeer net personeel

Sanneke - Overloon 23 dec. 2020

9Top!! Doordat mijn oude bril een breuk in het montuur had, wat door jullie netjes werd verholpen, vond ik het toch tijd voor een nieuwe. Ik ben bij de aankoop van mijn nieuwe brillen, goed geadviseerd, wat betreft de glazen maar ook wat betreft het montuur. Wordt goed overlegt met klant, en ik ben dus heel blij met mijn nieuwe brillen. En ook na de aankoop kon ik binnenlopen voor kleine correcties, en die werden correct en vakkundig verholpen. Zeer tevreden over de medewerkers!

Marian Thijssen - Meerlo23 dec. 2020

Zelf ook een review achter laten

Wilt u zelf ook een review achter laten of de uitgebreide beoordelingen lezen, dat kan op de website van Klantenvertellen.nl

Schrijf een review

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120
5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2
5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48
5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie