Klantbeoordelingen

10Uitstekende service Op aanraden van mijn vrouw heb ik, in verband met vermoeide ogen, een afspraak gemaakt voor een oogmeting. Na uitgebreid onderzoek de juiste sterkte en cylinder gevonden en een uitstekende bril aangemeten gekregen. Even wennen maar kan en wil niet meer zonder!

Ben - Mook4 sep. 2022

9Doorgaan tot er een passende oplossing is Van nature ben ik naar blijkt gezegend met een goed zicht. Als computergebruik en lezen dan vraagt om een bril en de combinatie lastig is om in één set glazen te krijgen, dan wordt er aan gewerkt tot er een passende oplossing is.

emile - willems29 aug. 2022

10Ik werd netjes behandeld en er werd goed naar mij geluisterd Heel fijn ik voelde me goed op mijn gemak bij het onderzoek . Vond het fijn dat er genoeg tijd voor alles was en erg goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe bril.Ook dat de bril zo sanel klaar was de volgende dag al was een verrassing.

Ineke Heijnen - Well28 aug. 2022

10Gewoon goed Gewoon goed

Cor Pluk - Stevensbeek28 aug. 2022

10Zeer goede opticien Vriendelijk personeel. Goed advies en een luisterend oor.

W. - Vierlingsbeek28 aug. 2022

10Deskundig en behulpzaam! Behulpzaam, vriendelijk en deskundig grholpen.

Astrid - Groeningen28 aug. 2022

10Goed geholpen Goed service

Truus - Stevensbeek 28 aug. 2022

10Deskundig en een zeer goed luisterend oor. Er wordt goed naar je geluisterd.
Er wordt veel energie gestoken in het oplossen van het probleem met de ogen.
Er heerst een fijne, goede sfeer in de winkel.
En de klant is echtkoning.

Gerry - Venray26 aug. 2022

8mijn ervaring was heel positief mijn ervaring:
rustig, luisterend goed kijkend, niet opdringerig, niet meer zeggen als wat nodig was, goed oplettend als je een bril paste.
Rustige winkel.
Ze namen de tijd voor je.

willemien janssen - Rijkevoort25 aug. 2022

10ik ben iedere keer opnieuw verrast door de klantvriendelijkheid. Ondanks dat ik geregeld wat heb met mijn lenzen, een kapotte bril of anderszins, iedere keer wordt er meegedacht.

Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke benadering, de deskundigheid en het maatwerk dat wordt verleend.

Brechje Jeuken - Venray25 aug. 2022

10Professionele aanpak. Goede en deskundige hulp

Theo - Geijsteren 24 aug. 2022

10Top service Top service, super vriendelijk en altijd tijd vrijmaken

Marianne - Venray24 aug. 2022

10Weer super goed en snel geholpen. Weer super goed en snel geholpen, zonnebril op sterkte was er binnen een week .

Rob - Venray 24 aug. 2022

8goed geholpen goed geholpen bij oogmeting en aanschaf nieuwe bril+zonnebril

Roel - Venray24 aug. 2022

10Prima service Deskundig medewerker.

A Goossens - Boxmeer24 aug. 2022

8Goede ervaring Fijne medewerkers
En kundig

Willy - Venray24 aug. 2022

8Goed Goed geholpen, en lossen problemen op.

Toos - Venray 24 aug. 2022

10Goed Vriendelijke kundige medewerkers, ruime keuze in brillen

Wilma - Venray 24 aug. 2022

9Vriendelijke en professionele benadering Ik werd heel professioneel en vriendelijke geholpen. De extra informatie was ook goed

Berry - Ledeacker24 aug. 2022

10super fijn fijne samenwerking, goed advies en altijd bereid om met problemen een oplossing te vinden. Niks is een probleem.

marli michiels - Venray24 aug. 2022

10Super zaak Super geholpen!

Marlie - Grubbenvorst 24 aug. 2022

10Geweldige service Ik wordt ik altijd goed geholpen. Geven goed advies. Geweldige service.

Hanny Gijsberts - Melderslo10 aug. 2022

10Fantastisch Zeer zorgvuldig uitgevoerd oogmeting. Lens selectie opties zeer goed uitleggen. En zeer snelle afhandeling van de bestelling. Mark, de opticien uit de Horst vestiging, is een topper.

Michal - Horst9 aug. 2022

10Geweldige service. Na een val, een week voor mijn bruiloft werd ik nadat ik op zondag een mail gestuurd had al gebeld voordat ze de winkel open hadden.

Carla - Oploo9 aug. 2022

10Uitstekend Altijd goede en vriendelijke service!

Jolanda - Barten9 aug. 2022

Zelf ook een review achter laten

Wilt u zelf ook een review achter laten of de uitgebreide beoordelingen lezen, dat kan op de website van Klantenvertellen.nl

Schrijf een review

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120
5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2
5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48
5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie