Klantbeoordelingen

10Tevreden klant Klantvriendelijke behandeling

Wilbert - Geijsteren2 jan. 2022

10heel erg goed fijn en goed geholpen

niki fransen - horst2 jan. 2022

8Goed Zeer goede service op alle vlakken

M Goumans - Ysselsteyn1 jan. 2022

9goed goed

twan mertens - sambeek1 jan. 2022

10Vakkundig Zeer tevreden

Lizette Hoeben - Grubbenvorst31 dec. 2021

10Zeer deskundig Camps Optiek heeft zeer deskundige personeel in dienst.
Ze hebben begrip en heel verstand van allerlei oogproblemen.
Een super bedrijf met een lage drempel.

Anita - Boxmeer30 dec. 2021

9heel goede service, klantvriendelijk altijd. Zeer goed.

pierre driessen - oploo29 dec. 2021

9Vriendelijk en deskundig. Goed advies gekregen en de service was echt boven verwachting. Mijn bril moest namelijk opgestuurd worden naar Frankrijk en dat was totaal geen probleem.

Loes Schijf - Vaumery, Blismes29 dec. 2021

8Klantvriendelijk Goed en vriendelijk geholpen

Annemie - Horst28 dec. 2021

8prima geholpen fijn geholpen, snelle service.

Ingrid - Oeffelt28 dec. 2021

10Gewoon een goeie opticien !!! Fijne benadering, er wordt tijd voor je gemaakt.
Je hoeft niets te kopen maar je mag.
Goeie service als je bijv. je bril scheef of stuk hebt.

Wim - Geijsteren28 dec. 2021

8zeer prettig mijn ervaring met Camps Optiek is zeer prettig

mieps hendrks - ysselsteyn28 dec. 2021

10Prima geholpen, goed advies Na slechte ervaring met landelijke ketens ben ik terrecht gekomen bij Camps. Ik kreeg informatie die ik bij anderen nog nooit gehad heb.
Aanrader!

Anee - Helmond28 dec. 2021

8Prettige ervaring Snel en discreet geholpen.
Service is uitstekend.

Henk - Bergen28 dec. 2021

10Super vakkundig en vriendelijk Vakkundig en vriendelijk geholpen. Hele goede service en adviezen. Leuke collectie.

Stella - Well28 dec. 2021

9Zeer goede opticien Zeer klantvriendelijk en denken met de klant mee

Stella - Boxmeer 28 dec. 2021

10Service Top sevice zowel telefonisch als in de winkel.

Therese - Venray28 dec. 2021

10Gewoon super service en nemen de tijd voor je. Gewoon top

Ed - Grubbenvorst28 dec. 2021

10Hartelijke ontvangst, perfecte dienstverlening De vriendelijke ontvangst gecombineerd met de rust die de medewerkers uitstralen voelt meteen goed. Dit wordt gecombineerd met een professionele dienstverlening. Gewoon een top ervaring.

Francien - Horst 28 nov. 2021

9professioneel en kundig Goede en professionele hu
lp

a joisten - horst28 nov. 2021

10kwaliteit, service en klantvriendelijkheid gaan bij Camps hand in hand ! Prima geholpen en geadviseerd bij aankoop nieuwe bril.

Geert - Sint Anthonis27 nov. 2021

10Goed geholpen Goed advies

Vriendelijk geholpen

Bernie Vermeulen - Oostrum 27 nov. 2021

9Prima service Prima service

Suzanne - Leunen27 nov. 2021

10Vriendelijk en deskundig Niet tevreden over de glazen, er werd zorgvuldig gemeten en gecontroleerd wat er anders zou kunnen. Nieuwe glazen besteld, alles op korte termijn

Miriam - Vierlingsbeek27 nov. 2021

10Deskundig en zeer vriendelijk! Ze hebben alle tijd genomen om een goede meting te doen.

Marlies - Kronenberg27 nov. 2021

Zelf ook een review achter laten

Wilt u zelf ook een review achter laten of de uitgebreide beoordelingen lezen, dat kan op de website van Klantenvertellen.nl

Schrijf een review

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120
5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2
5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48
5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie