Klantbeoordelingen

10zeer deskundig , behulpzaam en vriendelijk ik kom al jaren bij Camps optiek en ben altijd deskundig en vriendelijk geholpen.

JE Hendriks/Creemers - Boxmeer19 aug. 2021

10uitstekende persoonlijke service Nemen alle tijd, geven een goed en eerlijk advies.

C. - Venray18 aug. 2021

7Goed geholpen met de zoektocht naar een nieuwe bril. Goede service, prettige omgang met klanten en een fijne nieuwe bril.

Veerle - Venray 18 aug. 2021

10perfect goed geholpen, vriendelijke mensen en zeer professioneel

waltraud - Helmond18 aug. 2021

10Service en klantgericht Super tevreden

Annette van Haaren - Maashees 17 aug. 2021

10Betrokken eerlijk deskundig kwaliteit Mijn ervaring is dat we bij Camps Horst altijd goed geholpen worden !

Jullie hulp bij het uitzoeken is uiteraard deskundig , ook eerlijk als een monteur niet bij je gezicht past en de kwaliteit van een goede bril is hier ook geen probleem !
Wij zijn dus erg blij met Camps!

Anne - Berden 16 aug. 2021

6Prima Werd meteen geholpen met het uitzoeken van een nieuwe zonnebril!

Vera - Smakt 16 aug. 2021

10zeer vriendelijke en kundige behandeling. Ondanks dat het mijn eerste bezoek was, voelde het meteen al
vertrouwd. De behandeling was zeer vakkundig en geruststellend.
Zou er maar iets onduidelijk zijn, wat mijn mooie nieuwe bril betreft,

dan ga ik graag weer even raad vragen.

Annemie - Horst16 aug. 2021

10Vriendelijk, kundig, betrouwbaar Vriendelijke mensen die goed advies geven, tijd voor je nemen en betrouwbaar zijn. Een reeds aangemeten bril of lenzen niet naar wens... dan wordt het kosteloos opgelost. Uitstekende service van vakmensen!

P - Venray16 aug. 2021

10Uitstekende service, advies en klantvriendelijkheid Ik was op de hoogte van de kwaliteit van Camps Optiek en ook tijdens de aanschaf van deze nieuwe bril ben ik voorzien van deskundig en plezierig advies.

JAN HOUBEN - Horst16 aug. 2021

10Super service Al jaren heel erg tevreden.
Altijd netjes en goed geholpen

Laura - Venray 16 aug. 2021

8Nemen alle tijd en goede service Het afstellen van de nieuwe bril koste wat moeite voordat het goed was. Wat niet aan de bril lag....meer aan de eigen neus.

Geen klachten, heel klantvriendelijk geholpen!

Arno - Oploo16 aug. 2021

10Prima Prima

Anneke Beelen - Wanroij16 aug. 2021

10Prima.a altijd goede service Altijd tijd voor je vriendelijk goed advies

Mia - Venray16 aug. 2021

8Goed Prima

Lucie - Heijen16 aug. 2021

10Uitstekende service! Vakkundig, vriendelijk, goede service.

Marjon - Gemert-Bakel15 aug. 2021

10Zeer goed geholpen Ben zeer tevreden al jaren ben een keer naar een andere gegaan maar dat was het allemaal niet de service is ben jullie veel beter en denken ook mee met vragen en lossen ze op als ze kunnen prima dus

Mia hellegers - Leunen15 aug. 2021

10Klantvriendelijk Goede bereikbaarheid en samen werking

Theo - Boxmeer12 aug. 2021

10Ze doen alles om mij goed te helpen met mijn problemen na mijn staaroperatie. Al tot 3 maal toe andere glazen gekregen. Nu wel iets verbetering.

GJM Keijsers-Geurts - LEUNEN12 aug. 2021

9Zoals gewend, prima en vlotte service en klantvriendelijk! Prima!!!

Christjan Broere - Wanssum12 aug. 2021

10Goed advies en uitstekende service Nadat er herhaaldelijk iets mis bleek met het uitgezochte montuur, heeft Camps optiek een compleet nieuw montuur aangeboden zonder extra kosten. Heel tevreden klant hier.

Lucie - Venray 12 aug. 2021

9Goede opticien Camps optiek is een fijne opticien, met vakkundig en vriendelijk personeel.

Nicole - Horst12 aug. 2021

10Uitstekend advies en service, dankzij deskundig personeel. Zie vorenstaande.

Cas - LEUNEN12 aug. 2021

10Geweldig ! Super goeie service ! En als er iets niet goed is word het meteen opgelost ! Super tevreden ! En erg mooie brillen.

Kim - Stevensbeek12 aug. 2021

9Fijn geholpen, alle tijd om te passen en te beoordelen Ik werd echt als klant behandeld

Jacqueline - Venray12 aug. 2021

Zelf ook een review achter laten

Wilt u zelf ook een review achter laten of de uitgebreide beoordelingen lezen, dat kan op de website van Klantenvertellen.nl

Schrijf een review

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120
5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2
5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48
5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie