Klantbeoordelingen

10Super goed Ons hele gezien is klant, en we zijn altijd super tevreden.

Fam van der worp - Venray21 mrt. 2020

8Goede vriendelijke gespecialiseerde zorg voor de klant Gewoon goed in een woord netjes behulpzaam professioneel en vriendelijk

Aileen - Ysselsteyn 20 mrt. 2020

8Goede service De service is prima.
Daar tegenover staat wel dat de prijs vrij fors is.

J. Willems - Rijkevoort18 mrt. 2020

10zeer te vreden wordt meteen geholpen bij binnen komst
alles wordt eerst besproken

math - sintanthonis18 mrt. 2020

8Goede service Denkt mee met klant

Addie - Boxmeer18 mrt. 2020

9Persoonlijke en goede service. Prettige en vakkundige benadering.
Prima kwaliteit.

Paul - Megens17 mrt. 2020

8Vriendelijk Ik heb een fijne nieuwe bril, hij zit lekker en hij staat goed en ik zie het allemaal weer scherp!

janneke - Horst17 mrt. 2020

9Persoonlijk en professioneel Het personeel is erg vriendelijk en doet de moeite om een persoonlijk klantencontact (voor de lange termijn) op te bouwen.

Ze zijn allemaal professioneel en weten duidelijk waarover ze praten als je ze vraagt om uitleg.
Het aanbod is niet altijd even groot, maar ze nemen de tijd om alle opties goed met je door te nemen.
Je kunt altijd binnenlopen met vragen of om je bril bij te stellen.

Jurian - Venray17 mrt. 2020

10Klant tevredenheid ten top Service en het gericht meedenken, het proberen van alternatieve producten is super.
Er is heel veel mogelijk.

Marcel - Venray17 mrt. 2020

9goed duidelijk goed en gezellig

monique tunnissen - boxmeer15 mrt. 2020

10goed Vriendelijke en deskundige behandeling

Truus - Venray14 mrt. 2020

10Prima Professioneel en klantvriendelijk.

G Lenssen - Venray14 mrt. 2020

10Kom hier al jaren Mijn hele fam komt hier al jaren
Zegt genoeg toch👍

Judit Verhoeven - Overloon14 mrt. 2020

10zeer deskundig en klantvriendelijk ik heb ingewikkelde glazen (multifocaal met cilinder en prisma) waardoor mijn oogmeting een uitdaging is voor de opticien. Steeds weer krijg ik goed advies en fijne glazen.

Stan Witjes - Venray14 mrt. 2020

10Fantastische service Nieuwe bril gekocht superfijn geholpen.
Kan geheel vrijblijvend binnenlopen als mijn bril bijgesteld moet worden.

Coja - Coenen14 mrt. 2020

10Super service Goede snelle service en GEEN bril verkopen als hij nog goed is super

Elly en Maikel - Leunen14 mrt. 2020

10Prettige, persoonlijke service Bij Camps word ik altijd goed geholpen. Professioneel en vriendelijk, waarbij persoonlijke service hoog in het vaandel lijkt te staan.

J Jaspers - Wanroij14 mrt. 2020

9Klantvriendelijk Wanneer ik bij Camps kom wordt ik correct en vriendelijk geholpen. Ik krijg goede gemotiveerde adviezen.
Een zaak waar oprecht gekeken wordt naar de best mogelijke behandeling.

Anthonet - Venray14 mrt. 2020

10goed eerlijk advies, fantastische bril (fysio glazen) Omdat ik wilde bezuinigen vroeg ik om een goedkoop brilletje. Ik ben echter fysio glazen van escellior gewend. De deskundige specialist adviseerde me dit niet te doen maar toch te gaan voor kwaliteit die ik ook gewend ben. Het is duur, maar achteraf ben ik erg blij met mijn beslissing om voor de Fysio3 glazen in een prechtig montuur te gaan. Elke dag ben ik blij met mijn zicht, prettig en natuurlijk zicht. Dankjewel!!

Peter - Venray13 mrt. 2020

8prettig personeel dat luistert naar je wensen ik ben nog altijd goed behandelt en geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe bril of controle lenzen... met een kopje koffie en gezellig gesprek voel ik me goed op mijn plek ( met een grapje op zijn plaats;))

sandra - meerlo13 mrt. 2020

9Ben prima geholpen met mijn nieuwe bril. Goede advies bij het kopen van een nieuwe bril.

Hans van Gerven - Venray13 mrt. 2020

10Helemaal goed Fijn en deskundig advies gehad ,wij zijn erg tevreden met Camps optiek.

Henny Jeuken van der Heijden. - Venray13 mrt. 2020

10Zeer prettig. Gastvrij. Denken mee en geven goed advies Zeer prettig. Gastvrij denken mee en geven advies.

Marianne - Overloon13 mrt. 2020

10Geweldige kundige mensen Ze gaan door tot er erin passende oplossing is, ook als die niet standaard is.

Ik ben een super tevreden klant, waardering 10 met een griffel.

Tonnie van Hoof - Grubbenvorst1 feb. 2020

9KLANTVRIENDELIJK LUISTEREND MEEDENKEN TOP Allereerste bezoek namen ze de tijd om uitleg te geven VRIJBLIJVEND.! Zonder druk uit te oefenen maar door juist te benoemen elders ook te kijken als we nog niet zeker zijn om de mogelijkheden te bekijken. Door het eerlijke advies nu alweer 2 jaar een zeer tevreden vaste klant.

Sanne - Well28 jan. 2020

Zelf ook een review achter laten

Wilt u zelf ook een review achter laten of de uitgebreide beoordelingen lezen, dat kan op de website van Klantenvertellen.nl

Schrijf een review

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120
5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2
5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48
5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie