Klantbeoordelingen

9altijd een goed advies nooit geen koffie wel een gezellig praatje

ton - venray29 okt. 2019

9Expertise en persoonlijke aandacht Camps Optiek Boxmeer heeft veel kennis in huis, denkt altijd mee en heeft persoonlijke aandacht. Ze zetten altijd een stap extra om alles perfect te krijgen en zijn niet bang om verschillende dingen te testen tot het goed is.

Pam - Nijmegen29 okt. 2019

9Goede service en begeleiding Goede begeleiding bij het starten met contactlenzen bij onze dochter en zoon. Duidelijke uitleg en veel geduld met oefenen.
Ook als het niet zo goed lukt wordt er naar oplossingen gezocht.

Nu 2 happy kids met lenzen.

Esther Van den B - Grubbenvorst28 okt. 2019

7ik werd goed en klantvriendelijk geholpen. ik werd goed geholpen.

Annie Hesen - Horst28 okt. 2019

9Goede snelle service en advies Op een doordeweekse dag gewoon even binnengestapt en gelijk goed geholpen. Zeer tevreden met het resultaat

Carin - Venray27 okt. 2019

8Een bijzonder kundige en professionele oogmeting. Bij de keuze van een montuur, in mijn geval twee monturen, was het een lastige keuze.
Marc was geduldig en adviseerde waar nodig.

Sacha van de Ven - Broekhuizen27 okt. 2019

9Bij de bril uitkomen die bij je past. Was toch moeilijk om een nieuw montuur te kiezen, maar met de goede hulp is dit uitstekend gelukt. Ben nog terug geweest omdat de bril niet goed stond. Begrepen dit probleem, hebben het gelijk opgelost.

Anja Simons - Well27 okt. 2019

10Kundig en klantvriendelijk Sinds de eerste keer dat ik binnenliep ben ik nooit meer van opticien gewisseld

Ans - Kessel26 okt. 2019

10Goed en snel geholpen. Zeer goed en professioneel.

Cor - Venray26 okt. 2019

9De dames die mij geholpen hebben zijn deskundig en uiterst vriendelijk Het enige wat mij een beetje tegenviel was het beperkte assortiment monturen. Men bepreep meteen waarnaar ik zocht. Dus... alles kwam goed.

p.l. - sevenum24 okt. 2019

10Fijn personeel! Veel oog en aandacht voor de klant Fijn personeel!
Ontzettend behulpzaam, klantvriendelijk, veel persoonlijke aandacht!

R.janssen - Horst24 okt. 2019

10Zeer tevreden Altijd aandacht en tijd voor de klant. Wordt er prettig geholpen.

Nellie - Merselo23 okt. 2019

10prima, keurig netjes geholpen door een jongedame dacht dat het Gertie was goede ervaring, ga zo door

r - Wanssum23 okt. 2019

7De service is prima, men neemt de tijd voor de klant. Er wordt uitgebreid de tijd genomen voor de oogmeting en verdere persoonlijke wensen.
Ook als het druk is neemt men tijd voor iedereen.

Catharina - Venray22 okt. 2019

10Altijd behulpzaam, kundig en gezellig! Het is altijd gezellig, ze weten wie ik ben want ik kom er al heel lang. Ze helpen me er altijd heel goed en denken altijd goed mee. De laatste keer dat ik in de winkel was, ging ik mn nieuwe bril ophalen en ik ben er superblij mee! :-)

Groeten van Nick tot de volgende keer.

Nick - Venray22 okt. 2019

10Hele goede diensten en service Ze zijn heel erg behulpzaam en geven de beste service en adviezen

Wesley - Venray22 okt. 2019

10compleet nieuwe bril na verzekerings kwestie prima service

angela - geijsteren22 okt. 2019

9Professioneel en zeer kundig, vriendelijk, en mooie monturen We worden altijd erg goed en vriendelijk geholpen. Ook met het uitzoeken an een nieuw montuur. Top!

Ramon Hagens - Horst22 okt. 2019

10Wat een geweldige winkel, zeker een aanrader!! Super fijne winkel, ze nemen de tijd voor je. Ze denken met je mee, geven oplossingen.

Je kunt altijd gewoon zo binnen lopen. Iedereen is altijd vriendelijk en ze weten wie je bent. Je bent niet gewoon nummer 137 van die dag, maar ze proberen het echt persoonlijk te maken.

Naast de goede service en vriendelijkheid leveren ze ook kwaliteit. De lenzen zijn goed, brillen en zonnebrillen ook. Als er wat dingen los zitten of iets dergelijks kun je gewoon binnen lopen en wordt het meteen gemaakt.

Ten opzicht van andere winkels wel wat duurder, maar de service is gewoon heel erg fijn!! En dat vind ik belangrijker.

Aniek - Leunen22 okt. 2019

10Super goede service! De oogmeting werd zorgvuldig gedaan en ik kreeg goed advies bij de keuze van de bril. Toen ik achteraf een probleempje had met de bril werd dit zeer adequaat opgelost. Ben super tevreden over de service.

Irene - Venray21 okt. 2019

9Gewoon perfect, zoals het moet zijn Perfect en klantgericht, en een service waar veel nog van kunnen leren.

John - Ysselsteyn21 okt. 2019

10perfect geen klachten ,altijd vriendelijk geholpen

arie agm - overloon20 okt. 2019

10Ik kan mij geen betere wensen In bovenstaande zin is alles beschreven, zelfs de koffie is goed.

Piet vd Zanden - Sint Anthonis19 okt. 2019

10je word er op je wenken bediend door des kundig en vriendelijk personeel je word er altijd vriendelijk ontvangen en men neemt de tijd voor als er een probleem is.

Joep - Oirlo19 okt. 2019

10Goed Goede klantencontacten

Arnold Remmen - Boxmeer19 okt. 2019

Zelf ook een review achter laten

Wilt u zelf ook een review achter laten of de uitgebreide beoordelingen lezen, dat kan op de website van Klantenvertellen.nl

Schrijf een review

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120
5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2
5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48
5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie