Klantbeoordelingen

10Helemaal super. Geweldig

Jos - Koningslust 26 jun. 2022

9te gek een zonnebril op sterkte Geweldig zonnebril in mijn oude montuur.

Janneke Glaap - Horst26 jun. 2022

9Professioneel en vriendelijk Ik wist al welke bril ik wilde hebben, dus dat was makkelijk, maar de hele afhandeling (incl. oogmeting) is prettig verlopen, de mensen hebben alle tijd voor je. De eerste afpassing was niet perfect, maar de tweede al veel beter, de bril blijft tot nu toe goed op z'n plek. Al met al een prettige ervaring.

Martin - Weeze26 jun. 2022

10goed en deskundig Vriendelijk er wordt ruim de tijd genomen voor het meten van de ogen en het passen van de juiste bril.
De bril zit prima en ik zie er goed mee, dus de meting is goed uitgevoerd

Dorathé Poels - BROEKHUIZENVORST26 jun. 2022

9prima Uitstekend geholpen

Dré Thijssen - Horst26 jun. 2022

10super Ga zo door

Harrie Kerstjens - KRONENBERG25 jun. 2022

8Super vriendelijk Erg prettig geholpen

Miranda van Vonderen - Overloon25 jun. 2022

10Prettig, zeer deskundig, alle tijd voor de klant, dus zéér tevreden Zie boven

Jacques - Grubbenvorst25 jun. 2022

10Goed en deskundig geholpen. Goed en deskundig geholpen.

Jan - Horst25 jun. 2022

9Prima service, vriendelijk en vakbewaam Ik heb nog wel eens problemen met mijn ogen. Ik kan altijd terecht en wordt ook altijd heel goed geholpen.

Ik ben dan ook heel tevreden. Er is maar 1 puntje: voor een deel van het computersysteem is er wat geduld nodig

Els - Stevensbeek 25 jun. 2022

9Adequaat en vriendelijk Fijn geholpen en vertrouwd.

J.P.A. Steenmetz - Horst25 jun. 2022

9Zeer goede service en advies Een nieuwe bril en zonnebril gekocht. Zowel tijdens oogmeting als het uitzoeken van beide brillen uitstekend geholpen door het professionele en vriendelijke personeel! Daarnaast zijn beide brillen erg snel geleverd.

Sjors - Oirlo25 jun. 2022

10Geweldig Deskundig, je voelt je welkom.
Goede service

Sandra - Meerlo25 jun. 2022

10Vakkundig Vakkundig

Theo van den Berg - Venray25 jun. 2022

9Een top opticien Je word deskundig en vriendelijk behandeld, dus prijs - kwaliteit klopt hier dan ook.

Jon - Venray25 jun. 2022

10Super Prettige betrokken medewerkers!

Jeannette - Venray25 jun. 2022

9een optiek waar ik graag binnenkom. Personeel is vakkundig, aardig, neemt tijd voor je.

Els - vierlingsbeek1 jun. 2022

10Geweldige service Iedere keer prima service, gericht op een prima resultaat.

Josine - Vortum-Mullem31 mei 2022

10Goed Goede en nette service, de mensen van camps optiek zijn altijd vriendelijk en als er iets met de bril is staan jullie klaar voor een goede service en snelle oplossing.

Luuk - Swolgen31 mei 2022

10Ontzettend klantvriendelijk Ontzettend klantvriendelijk met een mooie collectie brillen

Inge - Venray31 mei 2022

10Zorgzame en professionele & snelle service! Ben zeer tevreden met mijn nieuwe bril,

Ben echt heel keurig geholpen en ook met spoed aangezien mijn bril door een ongeluk stuk was. Super service! Alle medewerkers zijn zeer vriendelijk en attent. Assortiment is overigens ook erg groot, keuze genoeg en goed advies gekregen welk montuur beste past.
Top!

Astrid - Venray 28 mei 2022

10Correct, vriendelijk en deskundig! Idem

Ingrid - Weurt27 mei 2022

10Geweldige ervaring waarbij we 3 brillen gekocht en we er gaan seconde spijt van. In all opzichten zeer tevreden met de aandacht die wij kregen bij het opmeten van de juiste sterkte, de support voor het kopen van de monturen die wij graag wilden en de levertijd van de bril. We weten dat jullie niet naar de deur liggen maar dit waren de ritten meer dan waard.

Peter - Geleen27 mei 2022

8Top geregeld Rustige sfeer en goede uitleg van opmeting en uitzoeken bril.

Toine - Horst27 mei 2022

8Prima geholpen Goede professionele begeleiding

Ellie - Leunen27 mei 2022

Zelf ook een review achter laten

Wilt u zelf ook een review achter laten of de uitgebreide beoordelingen lezen, dat kan op de website van Klantenvertellen.nl

Schrijf een review

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120
5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2
5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48
5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie