Klantbeoordelingen

7positief positief

Harry - LEUNEN18 okt. 2020

10Ik ben helemaal tevreden over Camps Optiek. Ik ben helemaal tevreden over Camps Optiek.

Mia - Vierlingsbeek15 okt. 2020

8Verschilt per persoon die helpt. Van de drie keer dat ik ben geweest heb ik twee goede ervaringen. Drie keer vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Maar de eerste keer toen ik brillen kwam passen kreeg ik daarin weinig begeleiden en moest ik zelf vooral mijn brillen aanwijzen. Miste daarin advies van de verkoopster ondanks dat ze ook wist dat het mijn eerste keer was.

Gelukkig de daarop volgende bezoeken wel begeleid en dus ook een professioneel advies mogen ontvangen.

Indy - Oeffelt15 okt. 2020

10Top geholpen Hartstikke goed geholpen

Sjoukje Janssen-Vollenberg - Venray14 okt. 2020

7goed goed

GA Driessen - melderslo14 okt. 2020

10Kan er prima mee zien en zit prettig. Er wordt veel aandacht besteed aan de metingen. Moderne apparatuur en mensen die weten wat ze doen. Ben er blij mee.

Paul - Melderslo14 okt. 2020

8Goed Prima

Harry - Venray14 okt. 2020

8Mijn ervaring is prima Ik word altijd vriendelijk geholpen.

Mevr. Michiels-Roeffen - Rijkevoort14 okt. 2020

10In alle opzichten heel professioneel geholpen. Heel professioneel geholpen.

AH Linders - Hegelsom11 okt. 2020

8altijd positief Ik kom hier al jaren en ben nog steeds iedere keer tevreden, word altijd goed geholpen en geadviseerd.

Jenny Clephas - Venray11 okt. 2020

10Gewoon goed Een fijne opticien ,die de tijd voor je neemt ,
Verstand van zaken heeft , fijn personeel en een goede service .

Bas van den Heuvel - Haps 10 okt. 2020

10Heel goed Mijn ervaring is voor ons uitstekend we worden altijd meteen geholpen en dat vinden wel alle bij uitstekend en dat is ook wel iets waard voor deze tijd heel veel groeten uit Overloon en tot ziens

L.Hendriks - Overloon10 okt. 2020

10Goede en klantvriendelijke opticien. Altijd goede service.

Eddy - wanssum 10 okt. 2020

9voortreffelijk klant gericht vriendelijk. Duidelijk

arie - venray10 okt. 2020

10Uitstekend geholpen, vakkundig en vriendelijk Uitstekend geholpen, kunnen goed luisteren. En doen daar dan ook wat mee.

Geert Verheijen - Hegelsom10 okt. 2020

10Top opticien Ik kom hier al jaren, eerst voor contactlenzen nu voor een bril. Goed geschoolde mensen en nemen altijd de tijd voor je. Ook al heb je geen afspraak.

Bart - Venray 10 okt. 2020

9Goede service,vriendelijke medewerkers Een aanrader

Buyssen - Evertsoord10 okt. 2020

10prima service! Ik ben heel blij met de moeite die is gedaan om een montuur naar wens te vinden.

De communicatie is ook steeds uitstekend verlopen.
Zeer vriendelijk en deskundig.

E. - Stevensbeek20 sep. 2020

8Uitermate vriendelijk en hoge kwaliteit Je bedenkt het niet maar altijd weer doeltreffend en vriendelijk. Niets is teveel. Oh die glazen maak ik ook even schoon.

Rick ras - Grubbenvorst18 sep. 2020

5Vrij prijzig Deskundig maar vrij prijzig en bij een seconde openiun komen er andere waardes uit

Tonny - Sint Anthonis18 sep. 2020

8Goede service voor een goede prijs Alleen het afstellen kon iets beter, daarvoor moest ik toch vrij vaak terugkomen. Maar ook dat kwam voor elkaar.

Mark Nuy - Grubbenvorst15 sep. 2020

6Te duur brilglas naarmate ieder jaar nieuw Nvt

Pmartens - Ysselsteyn15 sep. 2020

10“Zichtbaar” tevreden! Ik kan niet anders zeggen dan dat Onze zoon gewoon “zichtbaar” tevreden is met zijn bril!

Stijn Smits - Venray15 sep. 2020

10Ben zeer tevreden Netjes geholpen

Tillie - Oostrum15 sep. 2020

9Kundige en vriendelijke eigenaren en personeel. Zie hierboven en daarbij nog een zeer persoonlijke benadering elke keer als je in de optiek komt.

Annemie - Oostrum14 sep. 2020

Zelf ook een review achter laten

Wilt u zelf ook een review achter laten of de uitgebreide beoordelingen lezen, dat kan op de website van Klantenvertellen.nl

Schrijf een review

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120
5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2
5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48
5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie