Klantbeoordelingen

10Super goede service! De oogmeting werd zorgvuldig gedaan en ik kreeg goed advies bij de keuze van de bril. Toen ik achteraf een probleempje had met de bril werd dit zeer adequaat opgelost. Ben super tevreden over de service.

Irene - Venray21 okt. 2019

9Gewoon perfect, zoals het moet zijn Perfect en klantgericht, en een service waar veel nog van kunnen leren.

John - Ysselsteyn21 okt. 2019

10perfect geen klachten ,altijd vriendelijk geholpen

arie agm - overloon20 okt. 2019

10Ik kan mij geen betere wensen In bovenstaande zin is alles beschreven, zelfs de koffie is goed.

Piet vd Zanden - Sint Anthonis19 okt. 2019

10je word er op je wenken bediend door des kundig en vriendelijk personeel je word er altijd vriendelijk ontvangen en men neemt de tijd voor als er een probleem is.

Joep - Oirlo19 okt. 2019

10Goed Goede klantencontacten

Arnold Remmen - Boxmeer19 okt. 2019

10Fantastische Super service , staan altijd gelijk voor je klaar!

Lisa - Beugen 19 okt. 2019

9zeer goede service vriendelijk en kundig personeel

L. - Grubbenvorst24 sep. 2019

10Erg klantvriendelijk Wordt er altijd goed geholpen en zoeken altijd mee voor oplossingen als er problemen zijn. Super team.

Hanny Gijsberts - Melderslo12 sep. 2019

8Ben tevreden. Ik word vriendelijk geholpen en kan al mijn vragen stellen die ik wil weten. Ze hebben een goede service.

ellen de vlam - Boxmeer9 sep. 2019

8Goed geholpen Vriendelijke mensen,
kennis van zaken,
duidelijk en correct.

R. Kleuskens - Sevenum9 sep. 2019

8Super goede service Ze staan altijd voor je klaar

Zoë - WANSSUM9 sep. 2019

8Zeer goed voor Zeer tevreden

Marjjke - BERGEN 8 sep. 2019

9Zeer goede en vriendelijke service Ben zelf al jaren klant bij Camps optiek Venray, maar ook in Boxmeer is de service van hetzelde.

Pieter - Vierlingsbeek8 sep. 2019

7goed. vriendelijk personeel.

leon Janssen - horst6 sep. 2019

10Goed en lekkere koffie Aankoop 3 brillen

Joep geurts - Horst6 sep. 2019

9super professionaliteit medewerkers
en afspraken nakomen

herma pouwels - venray6 sep. 2019

9Zeer vriendelijke en professionele aandacht, waarin de service hoog in het vaandel staat. Zoals ik hierboven beschrijf.

Petra - Noordwijk6 sep. 2019

10De beste opticiëns & mensen die echt met je meedenken! Echt een top team die alles op alles zetten om jou goed te helpen! Mijn klachten zijn aanzienlijk verminderd/verdwenen!

Britt - Meterik6 sep. 2019

10Vriendelijk en professioneel advies ongedwongen en eerlijke adviseurs met een uitstekende vakkennis. Altijd vriendelijk en toch professioneel. Prima service, ik kom er graag.

Anita - Sambeek6 sep. 2019

9Super service Het glas van mijn bril was bekrast door onbekend oorzaak.
Camps Optiek heeft kostenloos dit glas vervangen.

J. Weijs - Venray5 sep. 2019

10Camps is voor mij het zicht tijdens sporten, werk en vrije tijd. Ik draag al vanaf kinds af aan een bril. Er is altijd meegeleefd en gedacht. Als puber lenzen maar dat was eigenlijk niet helemaal goed voor mijn sterkte. Later toch weer naar een bril. Goede hulp met uitzoeken van monturen omdat ze hun klanten kennen.
Nu heb ik een bril, zonnebril op sterkte en lenzen om te sporten!
Ja Camps is dus mijn zicht in t leven.

B.W.H. Hebing - Oirlo5 sep. 2019

9zeer vriendelijk, bekwaam personeel, behulpzaam, goede service Zie hierboven

Miranda - Maashees5 sep. 2019

9dik tevreden wij zijn goed en vakkundig geholpen en zeer te spreken over de nieuwe brillen

Peter enKitty Po - Venray4 sep. 2019

10uitstekende service tijd van afspraak wordt goed nagekomen
op tijd melding dat er weer een contactlenscontrole moet plaatsvinden

Christiane - Ledeacker4 sep. 2019

Zelf ook een review achter laten

Wilt u zelf ook een review achter laten of de uitgebreide beoordelingen lezen, dat kan op de website van Klantenvertellen.nl

Schrijf een review

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120

5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2

5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48

5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie