Klantbeoordelingen

9Super goeie service Tijd klantvriendelijk en deskundig advies

Sabine vd Laak - lottum6 jun. 2021

10Heel goed goede service

Catherine Pernot-de Wit - Venray5 jun. 2021

10Helemaal top! Erg prettig en fijn

Yesse - Oostrum5 jun. 2021

10Prima geholpen Vriendelijk en geduldig personeel!

Els - Overloon 4 jun. 2021

10Geweldig Vriendelijke ontvangst.

Hebben alle tijd voor je, en de uitleg erg duidelijk.

Het eindresultaat is tot nu prima en super.

P.M. Coppus van Rensch - Horst4 jun. 2021

8Goede ervaring. Ben prima geholpen bij de aanschaf van een nieuwe bril. Goede aandacht voor de oogmeting.

Voke - Boxmeer2 jun. 2021

10Goed advies en goede service Goed advies en goede service

Carina van den Beld - Boxmeer2 jun. 2021

8Dik tevreden met de bril Als ik nou nog een 2 de bril, exact hetzelfde wil bestellen?
Wat kost me die dan?

Dirk Aerts - Hegelsom2 jun. 2021

9Super service Staan altijd voor je klaar, ook voor een kleinigheidje

Carel - Leenders2 jun. 2021

10super klantvriendelijk er werd zelfs aangeboden om een bril van een medewerker tijdelijk in de zaak te laten, wat mij uiteindelijk hielp besluiten over de kleur!

Dorris - Broekhuizenvorst2 jun. 2021

9Goede sevice Niks is te veel goede service en uitleg

Leon thielen - Horst2 jun. 2021

10Prima Goed, snel en keurig geholpen. Vriendelijke helpers.

W.J. van Maaren - Well L1 jun. 2021

9Wordt altijd goed geholpen Worden altijd goed geholpen

Truus - STEVENSBEEK1 jun. 2021

10Prima zaak Vriendelijk, deskundig, meedenkend, goed bezig!

Edwin Kohrman - Meerlo1 jun. 2021

10Zeer tevreden deskundig en vriendelijk geholpen

Goen Reintjes - Venray1 jun. 2021

10Goede service en zeer klantvriendelijk Men denkt met je mee en blijven contact met je houden. Service is hoogstaand en zeer persoonsgericht.

Rik - Venray1 jun. 2021

10Vlekkeloze aanschaf nieuwe bril en zonnebril, grote klasse! In maart jl. heb ik een nieuwe bril aangeschaft bij Camps Optiek.

Rustige en zeer nauwkeurige optometrisch onderzoek door Mart Winters, daarna een weloverwogen keuze kunnen maken uit de diverse geschikte modellen. Ben prima geslaagd.

Einde mei jl. een nieuw montuur uitgezocht voor een zonnebril op sterkte. Ook hiervoor nam Mart Winters alle tijd en rust om samen te komen tot een goede keuze.

Els - Venlo1 jun. 2021

10Top! Erg goede service. Doen er echt alles aan om je wensen te vervullen. Fantastisch!

Mark - Horst1 jun. 2021

8Prima. Gezocht naar specifieke bril die niet in assortiment zat, maar alternatief gevonden en goed geholpen

Bert-Jan - Oeffelt 1 jun. 2021

10Persoonlijk, vakkundig, waarbij je als klant wordt gezien! Prettig persoonlijk contact, waarbij de tijd voor me wordt genomen, naar me wordt geluisterd en in overleg naar oplossingen wordt gekeken.

Enige tijd geleden, reageerden mijn ogen opeens allergisch op de lenzenvloeistof die ik al jaren gebruikte. Samen zijn we op zoek gegaan naar een juist alternatief door enkele keren kort iets nieuws uit te proberen. Er werd pas een prijskaartje aan gehangen toen het doel was bereikt en ik als klant tevreden was. Enorm fijn en een superservice! Inmiddels zijn we alle vier van ons gezin trouwe klant.

Angela - Horst aan de Maas1 jun. 2021

10Altijd vriendelijk en een goeie service Gewoon goed :)

Jan-Willem - Boxmeer1 jun. 2021

10Uitstekend Uitstekend, klantvriendelijk en kennis up to date !!

Harry - Cuijk1 jun. 2021

10Het was perfect Van het begin tot het einde perfect geholpen.

Waltraud Genet - Helmond1 jun. 2021

10Goede service Altijd vriendelijk, behulpzaam, meedenkend.

Karin Jansen - Afferden LB1 jun. 2021

10altijd goede service altijd vriendelijk en behulpzaam

theo - venray7 mei 2021

Zelf ook een review achter laten

Wilt u zelf ook een review achter laten of de uitgebreide beoordelingen lezen, dat kan op de website van Klantenvertellen.nl

Schrijf een review

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120
5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2
5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48
5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie