Klantbeoordelingen

10Geweldige kundige mensen Ze gaan door tot er erin passende oplossing is, ook als die niet standaard is.

Ik ben een super tevreden klant, waardering 10 met een griffel.

Tonnie van Hoof - Grubbenvorst1 feb. 2020

9KLANTVRIENDELIJK LUISTEREND MEEDENKEN TOP Allereerste bezoek namen ze de tijd om uitleg te geven VRIJBLIJVEND.! Zonder druk uit te oefenen maar door juist te benoemen elders ook te kijken als we nog niet zeker zijn om de mogelijkheden te bekijken. Door het eerlijke advies nu alweer 2 jaar een zeer tevreden vaste klant.

Sanne - Well28 jan. 2020

8Ervaren medewerkers Uitgebreide oogcontrole. Goed advies. Niet opdringerig. Zeer tevreden

Odette - VENRAY28 jan. 2020

10Deskundige en zeer bekwaam Ik ben bij Camps terecht gekomen na een Snel progressief macula pucker. Meteen wisten de medewerker wat dit was en wat de consequenties voor mij kon zijn.

Ik ben zeer professioneel en deskundig geholpen met duidelijke uitleg.
Kortom..... Ik ben heel erg tevreden over de service en de bekwaamheid van het personeel.

Anita - Boxmeer28 jan. 2020

10Zeer goed Ik word altijd super goed geholpen, het personeel daar is ook super ze er heel vriendelijk altijd.
De service is altijd heel goed daar.
Ik ben super tevreden over camps optiek.

Nicole Janssen - VENRAY26 jan. 2020

9betrokken en proffesioneel Ik heb een tijdje een zoektocht gehad naar de juiste lenzen en welke sterkte hoort nu bij mij enz.. Dan gaat het team er alles aan doen om naar mijn "klachten" te luisteren en ze nemen de tijd om echt uit te zoeken wat er nu aan de hand is. Ik vond het wel fijn dat ik telkens door dezelfde medewerker werd geholpen en bij hem ook kon komen voor deze afspraken. Dan blijft het bij 1 persoon die precies op de hoogte is.
kei fijn.

annelie - Castenray23 jan. 2020

10Super service Zelfs nu ik op Cura├žao woon kan ik altijd op Camps rekenen! Super goede service, betrouwbaar en snel.

Laura - Curacao22 jan. 2020

8Helemaal niets mis mee! Zie boven!

J.L.J. Schoeber - Horst (Ned.)21 jan. 2020

8uitstekend nadat ik dacht dat iets niet goed was hebben ze mij uitstekend geholpen en ben ik zeer tevreden

MT V D Beele - Venray21 jan. 2020

10Klantvriendelijk Klantvriendelijk en professioneel geholpen.

Hans - Horst21 jan. 2020

9Ik zie het steeds scherper Ik voel me serieus genomen door Marc en hij zoekt naar oplossingen. Als er zaken niet helemaal goed zijn gelopen (doordat er andere glazen zijn aangeleverd dan besteld) worden ze snel en vakkundig opgelost.

Henny van Berlo - Meerlo20 jan. 2020

10Betrouwbaar en deskundig Dienstbaar

Wil - Venray18 jan. 2020

10Zeer persoonlijk en klantgericht Als altijd uitstekend persoonlijk advies en benadering

Miranda - Venray18 jan. 2020

8Goed Goed service

L - Ledeacker18 jan. 2020

8Fijne persoonlijke en deskundige begeleiding. Vertrouwd personeel dat mij heel persoonlijk en correct helpt, dat waardeer ik zeer en kom daarom al jaren terug.

Hlj Roosen - Sambeek11 dec. 2019

8Deskundig Prettig, deskundig bij de aankoop van een bril

Jan - Venray11 dec. 2019

10onverwacht goede service Ik ging voor een jaarlijkse check naar de opticien. Er zaten wat krasjes op de bril. Dat was ook niet echt ideaal aangezien het een bril was met coating en geharde glazen. De bril is opgestuurd en inmiddels van nieuw glas voorzien... SERVICE!

Ton - Lucas11 dec. 2019

8Deskundig personeel. Goede service.

Jeffrey Meijer - Venray8 dec. 2019

8Goede service en hulp bij afhandeling reclamatie Goede service en hulp bij afhandeling reclamatie met bril in Horst aan de Maas.

Wies - Horst aan de Maas8 dec. 2019

10geweldige service en persoonlijke aandacht Bij Camps Optiek krijg ik altijd een prima en eerlijk advies.

Ik kan on line een afspraak maken en dan hebben ze ook alle tijd voor mij.
Camps Optiek is zeer deskundig. Ik krijg altijd een persoonlijk, op maat gemaakt advies.
Ik kwam voor een oogtest, maar had last van tranende ogen. Er werd snel een afspraak gemaakt met de optometrist die bij Camps Optiek spreekuur houdt. Iemand met ervaring en echt verstand van zaken. Mijn klachten zijn opgelost met minimale kosten!
Bedankt en tot ziens. Maria van Rhee

Maria van Rhee - Venray7 dec. 2019

10Zeer goede service. Zeer goede service.

Miranda - Horst7 dec. 2019

9Super goed geholpen Heel vriendelijk en vakkundig personeel.

Stella - Well7 dec. 2019

10Prima Goed en professionele medewerkers­čĹŹ

Annette - Horst6 dec. 2019

9Prima Klantvriendelijkheid en prima service vind ik zeer prettig.

Wilma - Leunen6 dec. 2019

8Behulpzaam en klantvriendelijk personeel Je wordt als klant goed en respectvol geholpen, men neemt voldoende tijd voor je met een duidelijke uitleg.

Huub Peeters - Maashees5 dec. 2019

Zelf ook een review achter laten

Wilt u zelf ook een review achter laten of de uitgebreide beoordelingen lezen, dat kan op de website van Klantenvertellen.nl

Schrijf een review

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120
5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2
5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48
5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie