Klantbeoordelingen

10ik vindt het een goede brillen zaak en goede informatie geven ze geven goede informatie tot het de aankoop van brillen
en goede service .

Elly Baltessen - Horst a/d Maas5 aug. 2020

10Prettige zaak. De oogmeting is goed met duidelijke uitleg, Ik vind het personeel bijzonder vriendelijk.
Het brilaanbod is voldoende gevarieerd.
Kortom: een optiek om aan te bevelen.

Mieke - Horst aan de Maas4 aug. 2020

9Ze hebben alle tijd voor je. Ondanks dat mijn bezoek één van de eerste was nadat de winkel dicht had gezeten vanwege corona waren ze al goed op de nieuwe manier van werken ingespeeld. Nog een paar keer terug geweest om nog iets aan te laten passen. Kon wel steeds snel een afspraak hiervoor maken.

Emmy - Sambeek 4 aug. 2020

9Goede service en vriendelijk personeel Ben zeer tevreden met de service en de klantvriendelijkheid

Ze helpen je met een keuze maken bij een nieuw montuur maar zijn niet opdringend verder prijs kwaliteit is goed. En mocht de bril niet lekker zitten of is er iets mee dan wordt hij gratis gerepareerd.

Conny - Horst1 aug. 2020

10Goede service Zeer fijne omgang. En goede service. Denken fijn met je mee en zijn heel meegaand!

Anja - Oploo31 jul. 2020

10Top ! Kelly heeft ons super goed geholpen !

Alle geduld van de wereld voor onze dochter

zodat ze ZELF een bril kon kiezen , die haar ook nog eens mooi staat .
Professioneel ,betrokken en dat allemaal voor een goede prijs !

Anne - Sevenum 31 jul. 2020

10Altijd goede service en pas tevreden als het perfect is! Sinds onze dochter een bril nodig heeft zijn we bij Camps. Super service, je kunt zo vaak je wilt binnenlopen! Ze zijn pas tevreden wanneer de bril perfect past! (En de lolly’s zijn lekker)

Catoo - Horst31 jul. 2020

10Heel goede service Werknemers nemen de tijd voor je en zijn erg kundig !!

Sanneke - Overloon 31 jul. 2020

8nvt nvt

Erik Huijbers - SAMBEEK8 jul. 2020

10Prima service en mooie bril. Goede adviezen, prima service en de medewerker neemt hier ruim de tijd voor.

Hans - Venlo8 jul. 2020

10Geweldig Prettige mensen in omgang

Komen afspraak na

Super behandeld

Geert - Venray8 jul. 2020

10Goed en vriendelijk geholpen. Vaker terug geweest om bril bij te stellen.

Marian - Evertsoord7 jul. 2020

10Staan altijd voor je klaar. Zowel mijn zoon als ik worden altijd voorzien van professioneel advies. Er wordt altijd tijd voor je gemaakt wanneer nodig. Kortom heel tevreden met het advies en de service.

Antionette - Venray7 jul. 2020

9Goed zorgvuldig en vakbekwaam

B T Bouma - Boxmeer7 jul. 2020

10Super Erg tevreden

Jos - Koningslust 7 jul. 2020

10Uitstekend heel goed geholpen en een hele fijne bril gekocht

paul - venray7 jul. 2020

9Zeer tevreden! Ik ben niet de klant met de meest gemakkelijke ogen ;). De medewerkers van Camps zoeken al zeker een half jaar naar wat het beste en comfortabelste is voor mijn ogen en waar ik me prettig bij voel. Zij hebben veel expertise in huis over lenzen en vloeistoffen, waardoor ik er van overtuigd ben dat het gaat lukken om lenzen en vloeistoffen te vinden die bij mij ogen passen!

Zeer klantvriendelijk met zeer professionele medewerkers!

Ellis - Well7 jul. 2020

10Ik wil niet meer anders! Al jarenlang mijn favoriete opticien. Ik ga zelfs andere vestigingen bezoeken voor een bril ( als ik in Venray geen passend model vind) zo graag kom ik naar Camps....
Vriendelijke, behulpzaam, eerlijk en betaalbaar.

Evelien - VENRAY7 jul. 2020

10Geweldige service Mijn man en ik zijn geweldig geholpen. Dit is de eerste opticien die meteen door heeft wat wij nodig hebben. Chapeau!

Mieke - Oostrum7 jul. 2020

9Klantvriendelijk, deskundig, betrouwbaar Optiek die erg zorgvuldig omgaat met mij als klant. Betrokken, zorgvuldig en deskundig. Professionele uitstraling en moderne en nette zaak. Nooit lang wachten bij afspraak.
Ook nu in corona tijd veel zorg voor veiligheid.

Zowel eigenaren als medewerkers stralen verantwoordelijkheidsgevoel en enthousiasme uit.
Ga zo door!

Mieke - Ysselsteyn2 jun. 2020

9Vakkundig Mijn ervaring met Camps optiek is heel goed. Vakkundige mensen, die alle tijd nemen om je helpen bij het vinden van de mooiste bril die bij je past, inclusief de glazen die je qua sterkte moet hebben.

Jan - Horst31 mei 2020

10Super snelle en goede service Snel goed advies in meting en bril.

Dave - Venray30 mei 2020

9prima eer positief

arie vollenberg - venray30 mei 2020

8Snelle service Ook in Corona tijd goed geholpen

Angelique - Horst 30 mei 2020

9Flexibel en goed De medewerkers zijn vriendelijk, flexibel en de service is prima

Mat - Horst30 mei 2020

Zelf ook een review achter laten

Wilt u zelf ook een review achter laten of de uitgebreide beoordelingen lezen, dat kan op de website van Klantenvertellen.nl

Schrijf een review

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120
5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2
5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48
5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie