Klantbeoordelingen

1Niet zo best Losse brillenglazen besteld. Mondeling had ik de prijs afgesproken met de verkoper. Hij schreef dit op een aantekenbriefje en stopte dat in mijn klantmapje. Na een week ging ik de glazen ophalen. De verkoper plaatst ze in mijn montuur. Vervolgens moest ik ineens meer dan het dubbele afrekenen van wat was afgesproken. Toen ik hem daarop aansprak. Begon hij de berekening opnieuw te maken en te zeggen dat dit echt het bedrag was. Het oude aantekenbriefje waarop het afgesproken bedrag stond deed er ineens niet meer toe. Ik heb dit als erg onaangenaam ervaren. Ikmoest ineens ruim het dubbele van het afgesproken bedrag betalen (meer dan 550 euro voor 2 brillenglazen). Was dit berekend bij het aanvragen dan had ik de glazen nooit willen hebben. De reactie van de verkoper was erg onprettig. Helemaal geen klantvriendelijke reaktie om te kijken of we er uit konden komen. Omdat ik lichamelijke klachten had waardoor ik de strijd niet aan kon gaan heb ik tot mijn spijt afgerekend. Dat had ik nooit moeten doen.

Ben - Oostrum15 jul. 2024

8Top!!!! Goede advisering, fijne medewerkers.

Elly Brummans - Horst8 jul. 2024

10Super Je wordt er keurig geholpen alle tijd hebben ze voor je.
Ze dringen niets op.

Maria - Beugen6 jul. 2024

10Zeer goed geholpen vakkundige uitstraling en begrip Zeer vakkundig
Luisterend oor
Rustig

Elly Janssen - Venray 6 jul. 2024

10Klantvriendelijk, proactief en objectief advies Heb slecht zicht en wilde graag lenzen in oog vervangen. Camps heeft me tijdens traject tot op heden uitstekend begeleid inclusief doorverwijzing naar Iris eye clinic. In verleden ook altijd contact lenzen en bril gekocht.

Bas - Rijkevoort6 jul. 2024

10Wat een aandacht voor de klant hebben jullie Inmiddels voor de 2e keer een nieuwe bril bij jullie gekocht, naast de goede service ga ik met een glimlach en mijn nieuwe aankoop De deur uit. Bedankt

Adriana - Swolgen 6 jul. 2024

8Goed en fijn in het meedenken en advies. Snelle actie, geeft mij het gevoel dat je gehoort en gezien wordt.

Petra - Sint Anthonis4 jul. 2024

10Uitstekend Snel geholpen en goed geluisterd naar mijn wensen. Bril was ook snel klaar. Ik heb de bril nog even aan moeten laten passen, ook toen werd ik snel geholpen.

Jolanda van Grunderbeek - Weeze2 jul. 2024

8Goed Maar ik word steeds duizelig met bril
Kan niet komen schouderoperatie
6 wkn niet fietsen autorijden en rust
Daarna kom ik langs

Miep Gerrits - Oploo2 jul. 2024

10geweldig gewoon ze staan altijd voor je klaar hele goede service

miranda janssen - Horst2 jul. 2024

8Uitstekend Uitstekend

G - Venray2 jul. 2024

10Super ervaring! Na een telefoontje kon ik direct terecht en werd direct geholpen om (bestaande) te laten vervangen. En dat alles zonder dat er kosten in rekening worden gebracht. Top service

Dennie - Oploo2 jul. 2024

10Prima service en aandacht Zeer goed geholpen

Maria - Horst2 jul. 2024

9Prettig en vakkundig Prettig en goed geholpen.

Geert - Hegelsom2 jul. 2024

10Positief Deskundigheid en klantgericht.

A. - Leunen 2 jul. 2024

8goed geholpen goed en snel

MLP Cox - Horst2 jul. 2024

10super fijne en kundige mensen

arnoud - wwell2 jul. 2024

10Perfecte service! Camps denkt mee met zijn klanten!! Voor de 2e keer in ongeveer 4 jaar nieuwe brillen en glazen gekocht voor mij en mijn echtgenote en op beide keren werd de service gegeven die ik nog niet bij andere heb mogen ervaren. We zijn hier beide zeer tevreden over. Ze stoppen pas als ze zeker zijn dat alles naar wens geleverd is is werkt zoals besproken is tijdens de oogmetingen en het “passen” van de monturen.

Peter - Geleen7 jun. 2024

8altijd zeer vriendelijk en alle aandacht Prima service

Mieke - Overloon21 mei 2024

10Persoonlijk en op maat Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

Joni - Meerlo18 mei 2024

9uitstekende ervaringen, zeer klantvriendelijk Altijd bereid om naderhand montuur bij te stellen of zelfs even de glazen schoon te maken.

Rick - Grubbenvorst18 mei 2024

10Fantastisch! Ik ben super blij met mijn Ana Hickmann zonnebril op sterkte.
Laat de zomer maar komen!

Ellen - Horst ad Maas18 mei 2024

7Er is ruime tijd ingepland Duidelijkheid en eerlijkheid

N stappers - Overloon18 mei 2024

8Zeer tevreden Goed valt weinig over te vertellen met bril rechtzetten

Anneke - Wanroij18 mei 2024

10Topbedrijf Camps zorgt voor een goed advies. Ze nemen alle tijd en niets is teveel. Ze leveren meer service dan dat je mag verwachten. Ik heb ze al vaker aanbevolen bij anderen.

Olaf - Venray18 mei 2024

Zelf ook een review achter laten

Wilt u zelf ook een review achter laten of de uitgebreide beoordelingen lezen, dat kan op de website van Klantenvertellen.nl

Schrijf een review

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120
5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2
5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48
5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie