Brillen

Bent u op zoek naar een nieuwe bril? Bij Camps Optiek bent u dan aan het goede adres.

Wij zijn geen brillenwinkel, wij zijn optiekspecialisten die u helpen met een kijkoplossing op maat. Bent u op zoek naar een bril dan helpen wij u graag met een deskundig advies. 

Brillen

Wij adviseren u graag bij het vinden van een passende bril. U kunt bij ons terecht voor Multifocale brillenglazen, een zonnebril op sterkte, een multimediabril, glazen met ontspiegeling, kortom de beste kijkoplossing voor u. 

In onze filialen vindt u een groot aanbod in kwaliteitsmonturen voor dames, heren en kinderen. Samen zoeken we een montuur dat het beste bij u past.

Kinderbrillen

Ook voor kinderen hebben we een passend aanbod kinderbrillen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen een goed zittende bril dragen met de juiste sterkte, zodat ze onbezorgd de wereld kunnen verkennen.

Natuurlijk willen kinderen ook een leuke bril kunnen dragen. Daarom beschikken we over een ruime collectie met stoere en hippe kindermonturen voor jongens en meiden.

Wij adviseren u graag in één van onze filialen en vinden de ideale bril voor u. 

Afspraak maken

Voor passend en deskundig advies kunt u makkelijk online een afspraak maken met één van onze specialisten. Wij helpen u graag in één van onze Camps Optiek-filialen.

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120
5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2
5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48
5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie