Multifocale brillenglazen

Vloeiend van ver naar dichtbij en een scherpe blik in elke richting is tegenwoordig met multifocale glazen in bijna ieder montuur mogelijk. Met de nieuwste technologie zijn multifocale glazen ook in de kleinere trendy brillen mogelijk. Of u nu focust op een boek, het verkeer of iets anders, u heeft altijd en overal scherp zicht. De kwaliteitsverschillen in de soorten multifocale glazen kunnen wij u persoonlijk door middel van een simulatieprogramma laten zien.

Varilux brillenglazen

Op het gebied van multifocale glazen adviseren wij Varilux® brillenglazen. Zij bieden de beste kwaliteit en staan garant voor helder zicht en maximaal kijkcomfort. Na de professionele oogmeting worden de glazen perfect aangemeten met behulp van de Visioffice, waar tot op 10e mm nauwkeurig de inslijpgegevens worden vastgelegd.

Vakmanschap

Glazen van glas en van kunststof zijn er in verschillende brekingsindices. Daarom kunnen glazen tegenwoordig veel dunner en mooier gemaakt worden. Voor elk montuur kan een mooi glas gekozen worden om het geheel tot een cosmetisch en modieus geheel te vormen.

Bekijk de Varilux® multifocale collectie

Afspraak maken

Voor passend en deskundig advies kunt u makkelijk online een afspraak maken met één van onze specialisten. Wij helpen u graag in één van onze Camps Optiek-filialen.

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120
5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2
5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48
5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie