Starten met lenzen

Uw zicht is slecht en u wilt beginnen met het dragen van lenzen. Of u heeft een bril en wilt (deels) overstappen. Wij hebben deskundige contactlensspecialisten in huis die u kunnen adviseren over het dragen van lenzen.

Een deskundige oogmeting is nodig om de benodigde lenssterkte te bepalen. Uw lenssterkte kan anders zijn dan uw brilsterkte, omdat de contactlens op het oog wordt geplaatst en de brillenglazen iets verder van het oog staan.

Inzetten en uithalen van contactlenzen

Wanneer u start met het dragen van lenzen zult u merken dat u het indoen, uithalen en dragen in een mum van tijd onder de knie heeft. Uw ogen moeten er in het begin misschien even aan wennen, maar na een tijdje merkt u niet eens meer dat u lenzen in heeft.

Bekijk hier de instructievideo’s voor het veilig en comfortabel inzetten en uithalen van contactlenzen.

Camps Comfort Plan

Voor iedereen die geen bril meer wil dragen, heeft Camps Optiek het Camps Comfort Plan ontwikkeld. Het CCP houdt in dat u lenzen en vloeistoffen zonder extra kosten geleverd krijgt. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand.

Camps Comfort Plan

Afspraak maken

Voor passend en deskundig advies kunt u makkelijk online een afspraak maken met één van onze specialisten. Wij helpen u graag in één van onze Camps Optiek-filialen.

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120
5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2
5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48
5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie