Kinderbrillen

Wij vinden het belangrijk dat kinderen een goed zittende bril dragen met de juiste sterkte, zodat ze onbezorgd de wereld kunnen verkennen. Kinderogen zijn erg kwetsbaar en veranderen nog flink door het groeien. We hebben allemaal maar één paar ogen en moeten daar ontzettend zuinig op zijn.  Natuurlijk willen kinderen ook een leuke bril kunnen dragen. Daarom beschikken we over een ruime collectie met stoere en hippe kindermonturen voor jongens en meiden.

Kinderen zijn kleine avonturiers die de wereld nog moeten ontdekken. Lekker buiten spelen is hartstikke goed voor de ontwikkeling van een kind, óók voor de ogen. Wij juichen dit dan ook alleen maar toe, maar feit is wel dat kinderen hier vies van worden en een ongeluk zit in een klein hoekje. Een bril kan hier dan onder te lijden hebben. Hiervoor hebben wij de oplossing.

Camps Comfort Kinderbrillen Abonnement

Met het Camps Comfort Kinderbrillen Abonnement bent u ervan verzekerd dat uw kind altijd zorgeloos de wereld kan ontdekken met een leuke, nieuwe bril. U hoeft zich niet meer druk te maken indien het montuur beschadigd is, de glazen bekrast zijn of uw kind last heeft van een veranderde sterkte van de ogen. Hiervoor gaat u zonder zorgen naar Camps Optiek.

Wij willen dat zoveel mogelijk kinderen zorgeloos van hun jeugd kunnen genieten én opgroeien met gezonde ogen, daarom bieden wij dit abonnement aan voor een duur van 2 jaar.

71-LauraFotostudio-6S6A9182-CampsOptiekHorst.jpg

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120
5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2
5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48
5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie