Monturen

Een nieuw montuur kiezen is leuk, maar kan ook lastig zijn. Er zijn immers veel verschillende stijlen, merken en materialen. Of u nu kiest voor een klassieke, stijlvolle, hippe, strakke of superlichte bril; bij ons vindt u zeker een bril die bij u past. 

Bij uw bezoek aan één van onze locaties kunt u de brilmonturen passen en staan onze opticiens voor u klaar met een deskundig advies. Bij Camps Optiek hebben we een breed assortiment aan monturen, in verschillende prijsklassen en materialen. Onze collectie bestaat uit dames-, heren- en kinderbrillen. 

Samen kijken we welke bril u het beste zicht geeft. 

Merkmonturen

Bij ons vindt u diverse mooie merken: Ana Hickmann, Bloomdale, Charmant, Dutz, Inface, JFRey, Jos, Lunor, Marco O’Polo, Ray-Ban, Morel, Nifties, Prodesign, De Stijl, Titanflex, WOOW en voor onze jonge gasten, Vingino Eyewear. Daarnaast hebben we ook een collectie samengesteld van andere verrassende kwaliteitsmonturen.

Wij volgen de nieuwste trends op het gebied van oogmode en zorgen ervoor dat u bij uw bezoek keuze heeft uit de allernieuwste modellen. 
 

Afspraak maken

Voor passend en deskundig advies kunt u makkelijk online een afspraak maken met één van onze specialisten. Wij helpen u graag in één van onze Camps Optiek-filialen.

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120
5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2
5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48
5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie