Eyezen multimediaglazen

Of u nu zoekt naar een computerbril, een multimediabril, een dagelijkse bril óf voor eens en altijd af wilt rekenen met digitale oogklachten. De brillenglazen van Essilor Eyezen combineert de beste technologieën voor een ontspannen zicht gedurende uw dag.

De glazen zijn bedoeld om relaxter te kunnen kijken. Uw ogen hoeven zich minder in te spannen bij het kijken naar uw smartphone, tablet, e-reader, computer of ander beeldscherm. Daardoor kunt u langer, rustiger en probleemloos werken of lezen. 

Voordelen Eyezen multimediaglazen

Met Eyezen-glazen kunt u volop genieten van uw digitale levensstijl. De Eyezen-glazen zorgen voor vermindering van oogklachten, verbeteren de leesbaarheid van kleine leestekens en zorgen voor een natuurlijke kijkhouding bij gebruik van uw smartphone.

Wanneer u kiest voor een speciale coating heeft u minder last van schitteringen en ziet u meer contrast. Tevens helpt het bij het voorkomen van vroegtijdige veroudering van uw ogen.

Eyezen Eye Protect System

Alle heldere Eyezen brillenglazen zijn voorzien van Eye Protect System™; de eerste geïntegreerde bescherming tegen schadelijk UV- en blauwviolet licht. Goed voor uw ogen én een prachtig helder brillenglas!

Bekijk de producten van Eyezen

Afspraak maken

Voor passend en deskundig advies kunt u makkelijk online een afspraak maken met één van onze specialisten. Wij helpen u graag in één van onze Camps Optiek-filialen.

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120
5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2
5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48
5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie