Onderzoeken

Bij Camps Optiek kunt u terecht voor diverse onderzoeken. Maak hiervoor een afspraak met onze optometrist. 

Optometrisch onderzoek

Diverse testen en testmethoden worden gebruikt om de algehele conditie en de kwaliteit van zien van het oog te bepalen. Het voorste oogsegment en het netvlies wordt beoordeeld waar de oogzenuw een zeer belangrijk onderdeel van is. Het netvlies wordt in (bijna) alle gevallen beoordeeld met behulp van pupil verwijdende oogdruppels. Ook wordt de oogdruk en het gezichtsvermogen gemeten. De druppels kunnen ervoor zorgen dat u tijdelijk slechter ziet en dat u gevoeliger bent voor licht. Wij raden u daarom aan om met iemand samen te komen en een zonnebril mee te nemen.

Kosten €70,-

Diabetes Fundus Onderzoek

Dit onderzoek wordt vaak in opdracht van de huisarts uitgevoerd (type 2-diabetes) en via die weg gedeclareerd. Uw kwaliteit van het zien wordt beoordeeld, uw oogdruk wordt gemeten en in alle gevallen wordt uw netvlies beoordeeld in combinatie met een fundusfoto. Hierbij wordt bijna altijd gebruik gemaakt van pupil verwijdende oogdruppels.

Kosten € 25,-

Droge ogen onderzoek

Droge ogen is een van de meest voorkomende klachten in de optometrische en/of oogheelkundige praktijk. Dit kan klachten geven als hoofdpijn, branderige ogen, roodheid, wazig zien of zelfs algehele malaise. Bij dit onderzoek wordt er een volledige traananalyse gemaakt, een controle van het voorste oogsegment en advies geven omtrent de mogelijkheden van behandeling

Kosten €25,-

Glaucoomonderzoek

Bij een glaucoom onderzoek zal indien nodig een dagcurve gemaakt worden van de oogdruk waardes. Met een oogspiegel zal de optometrist de binnenzijde van uw oog bekijken wordt uw oogzenuw beoordeeld. Mocht er eventueel aanleiding toe zijn zal er met de nieuwste OCT-scan het netvlies 3D in beeld gebracht worden met name rond de blinde vlek.

Kosten €32,50

Afspraak maken

Voor passend en deskundig advies kunt u makkelijk online een afspraak maken met één van onze optometristen. Wij helpen u graag in één van onze Camps Optiek-filialen.

Voor het maken van een afspraak bij de optometrist heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig.

Afspraak maken

Voor passend en deskundig advies kunt u makkelijk online een afspraak maken met één van onze specialisten. Wij helpen u graag in één van onze Camps Optiek-filialen.

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120
5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2
5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48
5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie