Zonnebril op sterkte

Een goede bescherming tegen het schadelijk Uv-licht is erg belangrijk. Gelukkig is het daarom mogelijk om uw zonnebril op sterkte te laten maken. Een zonnebril op sterkte is verkrijgbaar in een enkelvoudige variant zodat u scherp zicht heeft op één bepaalde afstand, maar is ook leverbaar in een multifocale uitvoering.

Uiteraard zullen wij altijd uw persoonlijke situatie bekijken en adviseren tijdens de keuze van uw zonnebril op sterkte.

Multifocale zonnebril

Wanneer u in het dagelijks leven een multifocale bril draagt, adviseren wij u om dit ook te kiezen bij uw zonnebril op sterkte. U ervaart dan alle gemakken van uw zonnebril op sterkte.

UV-bescherming van uw zonnebril

Een goede UV-bescherming is de belangrijkste functie van de zonnebril. Langdurige blootstelling aan Uv-straling verhoogt namelijk het risico op staar. Helaas wordt deze schade pas merkbaar op latere leeftijd. Wij adviseren u op onze locaties vakkundig over de beste bescherming voor uw ogen.

Afspraak maken

Voor passend en deskundig advies kunt u makkelijk online een afspraak maken met één van onze specialisten. Wij helpen u graag in één van onze Camps Optiek-filialen.

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120
5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2
5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48
5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie