Contactlenzen

De keuze voor een bril of contactlenzen is heel persoonlijk. Smaak, comfort, beroep of vrijetijdsbesteding spelen allemaal een rol in de keuze tussen contactlenzen of een bril.

De belangrijkste gevoerde reden om voor contactlenzen te kiezen is draagcomfort. Een bril kan gemakkelijk beslaan en drukt op de oren en de neus. Ook bij het sporten zijn contactlenzen een uitkomst. Tevens speelt het uiterlijk voor de meeste mensen een belangrijke rol: met contactlenzen houdt u uw eigen gezicht.

Voordelen van contactlenzen?

Contactlenzen worden ongezien gedragen en zijn dus niet aan mode onderhevig. Als ze goed onderhouden worden, merkt u niet dat u ze in heeft. Contactlenzen vertekenen het beeld niet. Verder heeft u met contactlenzen een groter gezichtsveld en ziet u er vaak beter mee dan met een bril.

Contactlenzen zijn in principe geschikt voor iedereen die een oogcorrectie nodig heeft en op een verantwoorde manier met lenzen om kan gaan.

Camps Comfort Plan

Voor iedereen die geen bril meer wil dragen, heeft Camps optiek het Camps Comfort Plan ontwikkeld. Het CCP houdt in dat u lenzen en vloeistoffen zonder extra kosten geleverd krijgt. Hiervoor betaald u een vast bedrag per maand. 

Camps Comfort Plan

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120
5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2
5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48
5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie