15 jaar Camps Optiek

Na ruime ervaring op te hebben gedaan als opticien en contactlensspecialist begon bij mij, Edwin, steeds meer de behoefte te ontstaan om een eigen optiekzaak te beginnen. In september 2006 ben ik dit avontuur aangegaan met mijn vrouw Bianca en hebben we de vertrouwde en bekende naam “Camps optiek” weer nieuw leven ingeblazen. In het begin zijn we hier met veel enthousiasme met z’n drieën van start gegaan, samen met onze hond Senna. Velen van jullie zullen nog weten dat Senna zijn vertrouwde plekje had bij ons achter de toonbank. Als het druk was, kwam het zelfs voor dat klanten ons aanboden om met hem te gaan wandelen. Het was heel mooi om te ervaren dat hij echt onderdeel van ons team was.

Na verloop van tijd en met een aantal uitbreidingen van ons team, kwamen de plannen om verder uit te breiden en inmiddels is onze droom om meerdere optiekzaken te hebben verwezenlijkt. Met Venray nog steeds als het centrale hart zijn er inmiddels drie Camps optiekzaken.

Natuurlijk staat de tijd niet stil en ondergaan onze winkels de nodige verbouwingen en upgrades. Zo is Venray inmiddels flink uitgebreid en voorzien van de nieuwste apparatuur. Ook hebben we hier een groeiende optometriepraktijk, zodat we nog beter kunnen zorgen voor de gezondheid van jouw ogen.  

Met deze drie filialen creëert Camps optiek geografisch gezien een bedrijf dat in de regio toonaangevend is op het gebied van brillen, contactlenzen en optometrie. En daar zijn wij maar wat trots op! We zijn dan ook blij dat we ons 15-jarig bestaan met het hele team en jullie als klanten mogen vieren. Dit jubileum hadden wij nooit kunnen vieren zonder jullie als klanten en de medewerkers waar wij altijd op kunnen bouwen.

Bedankt!  

Edwin en Bianca

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120
5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2
5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48
5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie