Verbouwing vestiging Venray

De coronatijd is een periode waarin je meer ruimte krijgt om na te denken over hoe je verder gaat richting de toekomst. Tijdens het begin van de eerste coronagolf kregen wij de mogelijkheid om onze vestiging in Venray verder te gaan uitbreiden. Ondanks de grote onzekerheid van dat moment hebben wij deze kans met beide handen gegrepen.

‘Wat gaat de economie in de toekomst doen?’  Dat is voor iedereen een vraag, maar wij hebben er het volste vertrouwen in en dat heeft ons moed gegeven om deze uitdaging aan te gaan. Kijkende naar de toekomst kunnen we optiek/optometrie in Venray verder uitbreiden en onze kennis nog meer met je delen. 

Wat staat er op de planning?

Wij gaan het appartement boven onze huidig filiaal in Venray bij de zaak betrekken. Op de begane grond komt één grote oogmeet- en onderzoeksruimte in plaats van de huidige twee kleine ruimtes. Hiermee maken we deze ruimte meteen uitstekend toegankelijk voor mensen die moeilijker ter been zijn. 

In de refractie/onderzoeksruimte op de begane grond kunnen we extra ruimte gaan creëren voor nog meer onderzoeksapparatuur welke van belang zijn voor het optometrie onderzoek. Onder optometrie onderzoeken vallen onder andere diabetes (suiker) controle van de ogen als glaucoom (verhoogde oogdruk) onderzoeken en oogscans (netvlies in bijvoorbeeld hele dunne plakjes kunnen bekijken).

Op de eerste etage gaan wij van start met meerdere ruime oogmeet- en onderzoekruimtes. Ook hier hebben we de mogelijkheid om op termijn nog verder uit te breiden. Dit zal ook leiden tot een aanpassing in de winkel wat ervoor gaat zorgen dat we extra advies- en verkoopplekken erbij gaan krijgen.

Met bovenstaande genoemde uitbreidingen kunnen wij ook onze collectie monturen gaan uitbreiden met bijzondere merken. Welke merken dat zijn, houden we nog eventjes geheim!

Kortom: Wij blijven ons ontwikkelen om onze klanten steeds beter te helpen en nog meer van op maat gemaakt advies te voorzien. Tot ziens in onze winkel

Groetjes,

Team Camps Optiek

Terug naar de blog

IMG_4124.jpg
IMG_4455-min.jpg

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120
5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2
5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48
5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie