Thuiswerkweken bij Camps Optiek

Waarom je een beeldschermbril wilt

Thuiswerkweken social media post 3240x1080 Horizontaal.jpg

Er gaat tegenwoordig bijna geen dag voorbij dat we niet naar een beeldscherm kijken, vooral nu we meer thuis zitten. Voor vermaak kijken we televisie en tussendoor wordt de mobiele telefoon meerdere malen in de hand genomen. Ook voor werk zitten we uren achtereen naar een beeldscherm te kijken. Nu thuiswerken de norm is geworden, vindt dit vaak plaats in een minder ideale setting. Bij veel klachten die hierdoor ontstaan, zoals hoofdpijn of schouder-, rug- of nekklachten, wordt niet direct naar het zicht gekeken als oorzaak. Toch blijkt dat veel lichamelijke klachten door verminderd zicht of een verkeerde zichtoplossing komen. 

Ons kijkgedrag - en de kijkafstand - achter een beeldscherm is namelijk heel specifiek. Daarom is een enkelvoudige bril of standaard multifocale bril niet toereikend als zichtoplossing. Om tóch goed te kunnen zien, nemen we ter compensatie een andere houding aan: we gaan dichterbij zitten of kantelen ons hoofd. Na verloop van tijd gaat dit leiden tot lichamelijke klachten. Voor dit kijkgedrag raden we daarom ook een specifieke kijkoplossing aan: een beeldschermbril. Deze kan klachten verminderen of zelfs voorkomen en zorgt ervoor dat je comfortabel kunt werken.

Om de oorzaak van je klachten te achterhalen, bieden wij een gratis digitale kijkanalyse aan. Dan kijken we naar je kijkgedrag achter een beeldscherm om te bepalen of een beeldschermbril een passende oplossing voor jou is. Dit kijkgedrag verschilt bij iedereen: de een leest veel teksten en de ander kijkt veel naar bewegend beeld. Daarom is zomaar een beeldschermbril aanschaffen niet voldoende. Voor optimaal resultaat is het van belang dat je beeldschermbril afgestemd is op je persoonlijke kijkgedrag en -gewoontes.  

Je bent van harte welkom voor passend advies en een analyse van je digitale kijkgedrag. Tijdens onze Thuiswerkweken kun je bovendien profiteren van onze actie:

tot 60 euro Camps Zorgkorting

We hopen je binnenkort te zien! Maak je wel eerst een afspraak? Dan weten we zeker dat we alle tijd voor je hebben. 

Groetjes,
Team Camps Optiek

Vestigingen

Boxmeer

Steenstraat 120
5831 JJ Boxmeer

(0485) 57 18 12

+ Meer informatie

Horst

Sint Lambertusplein 2
5961 EW Horst

(077) 82 00 262

+ Meer informatie

Venray

Grotestraat 48
5801 BH Venray

(0478) 58 24 09

+ Meer informatie