AFSPRAAK MAKEN

ACTIES

KINDERBRILLEN ABONNEMENT

VERRAS UW KIND IEDER JAAR

MET EEN LEUKE NIEUWE BRIL!

Zorgeloos genieten met het Camps Comfort Kinderbrillen Abonnement

Kinderen zijn kleine avonturiers die de wereld nog moeten ontdekken. Lekker buiten spelen is hartstikke goed voor de ontwikkeling van een kind, óók voor de ogen. Wij juichen dit dan ook alleen maar toe, maar feit is wel dat kinderen hier vies van worden en een ongeluk zit in een klein hoekje. Een bril kan hier dan onder te lijden hebben. Hiervoor hebben wij de oplossing!

 

Voor uw kind wordt bril dragen leuk

Het is voor ons belangrijk dat kinderen een goed zittende bril dragen met de juiste sterkte, zodat ze onbezorgd de wereld kunnen verkennen. Kinderogen zijn erg kwetsbaar en veranderen nog flink door het groeien. We hebben allemaal maar één paar ogen en moeten daar ontzettend zuinig op zijn.  Natuurlijk willen kinderen ook een leuke bril kunnen dragen. Daarom beschikken we over een ruime collectie met stoere en hippe kindermonturen voor jongens en meiden!

 

U kunt zorgeloos genieten van uw opgroeiende kind

Met het Camps Comfort Kinderbrillen Abonnement bent u ervan verzekerd dat uw kind altijd zorgeloos de wereld kan ontdekken met een leuke, nieuwe bril. U hoeft zich niet meer druk te maken indien het montuur beschadigd is, de glazen bekrast zijn of uw kind last heeft van een veranderde sterkte van de ogen. Hiervoor gaat u zonder zorgen naar Camps Optiek.

 

En het leukste is dat uw kind ieder jaar een nieuwe bril mag uitzoeken! Als ouder kunt u er voor kiezen om hier jaarlijks een cadeaumomentje van te maken, bijvoorbeeld wanneer uw kind succesvol een schooljaar heeft afgerond. Omdat wij willen dat zo veel mogelijk kinderen zorgeloos van hun jeugd kunnen genieten én opgroeien met gezonde ogen, bieden wij dit abonnement aan vanaf € 17,50 per maand, voor een duur van 2 jaar.

 

Vraag naar de uitstekende voorwaarden in uw Camps Optiek-filiaal.

Camps Optiek Venray

Grotestraat 48

5801 BH Venray

Telefoon: (0478) 58 24 09

E-mail: venray@campsoptiek.nl

Camps Optiek Boxmeer

Steenstraat  120

5831 JJ Boxmeer

Telefoon: (0485) 57 18 12

E-mail: boxmeer@campsoptiek.nl

©2018 Camps Optiek | Alle rechten voorbehouden

Camps Optiek Horst

Sint Lambertusplein 2

5961 EW Horst

Telefoon: (077) 82 00 262

E-mail: horst@campsoptiek.nl